default_mobilelogo

Naast onze vergelijkingssites bieden wij ook andere (online)marketingdiensten aan die van waarde kunnen zijn voor de (commerciële) doelstellingen van ondernemingen. Dit gaat om maatwerk, want om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, moeten wij een aantal zaken in kaart brengen.

Elke onderneming heeft een eigen werkgebied, een eigen unieke missie en visie en een eigen specifieke bedrijfsvoering. Daarom vereist onze (online)marketing strategie een unieke aanpak die past bij uw onderneming en nauw aansluit op uw activiteiten.

In dit traject gaan wij als volgt te werk:

 

1. Bepalen van de activiteiten en het plan van aanpak.

Voordat wij met een plan van aanpak beginnen, zullen we ons eerst verdiepen in uw branche en in uw markt om feeling te krijgen met uw business. Van daaruit krijgen wij inzicht in de markt die belangrijk is, om te bepalen op welke manier wij onze diensten/tools moeten inzetten en welke van deze het beste aansluiten op uw lange termijn strategie en op uw doelstellingen. Vervolgens zullen wij gezamenlijk de acties bepalen en een plan van aanpak opstellen. 

 

2. Overgaan tot planning en starten van de activiteiten.

Als de planning concreet is, de acties gezamenlijk zijn bepaald en er een keuze is gemaakt uit ons dienstenpakket, dan starten wij de geplande (online) activiteiten en campagnes. 

3. Evaluatieproces.

Tijdens uw campagne vindt er een controle plaats van alle activiteiten waarvan diverse rapportages worden opgemaakt. Deze kunnen gebruikt worden voor het analyseren van de response uit de markt naar aanleiding van de campagnes. Hierdoor kunnen we tijdig inspelen op trends en waar nodig is, bijsturen. 

 

 

Neem contact op

info(at)mkbwebleads.nl