default_mobilelogo

MKB Webleads houdt zich bezig met diverse (online) marketing en sales activiteiten waarbij de focus met name gelegd wordt op het midden- en kleinbedrijf (MKB).

 

Offerte vergelijkingssites.

Om deze activiteiten te realiseren, bedienen we ons van een aantal tools. Enkele van de voornaamste tools waar we gebruik van maken, zijn onze offerte vergelijkingssites die voor diverse branches zijn uitgezet. Hiermee richten we onze aandacht zowel op de consument als op de leverancier. Middels deze offerte vergelijkingssites brengen wij vraag en aanbod bij elkaar en trachten wij de leverancier van zoveel mogelijk commercieel, interessante leads (offerte aanvragen) te voorzien.

 

(Online) Branding.

Daarnaast bieden wij als dienst ook (online)branding aan. Met behulp van diverse media en (online) marketing tools positioneren we uw merk en/of uw bedrijf zodanig in de markt, waardoor we de aandacht trekken van uw doelgroep. Hierdoor zal ook het verkeer naar uw website toenemen.

 

Aanmelden.

Indien u zich wilt aanmelden als bedrijf bij één (of meerdere) van onze offerte vergelijkingssites, neem dan gerust contact met ons op, of klik hier voor een overzicht van alle branches waarin wij actief zijn. Kies vervolgens de vergelijkingssite die van toepassing is op uw werkgebied en klik daarna bij die site op het menu-item 'Aanmelden bedrijven'.

  

 

 

Neem contact op

info(at)mkbwebleads.nl